2018. április 27., péntek

Céges rendezvény típusok


  • Pezsgős koccintás, pohárköszöntő, (ünnepi alkalmakkor történő jelképes vendéglátás, rövid esemény, kb. fél óra időtartamban)
  • Kávészünet (kávé, tea, pogácsa a reggeli ébredéshez és a konferenciák szünetében)
  • Szendvics parti (gyors és egyszerű étkezési forma, kis helyigénnyel)
  • Üzleti ebéd (kis létszámú étkezési forma, hivatalos tárgyalások közben ajánlott)
  • Állófogadás (ha gyorsan, kis helyen szeretné partnereit vagy kollégáit megvendégelni, konferencia közben vagy után, színházi előadások alkalmával)
  • Ültetett- állófogadás (elegáns, kényelmes vendéglátási forma, mindenki megtalálja az ízlésvilágának megfelelő ételeket)
  • Tányérszervizes fogadás (elegáns protokolláris vendéglátási forma, amikor a gasztronómiáé a főszerep)
  • Koktélparti (könnyű falatkák, kötetlen társalgás, ismerkedés, társadalmi esemény, a hangsúly a kapcsolatteremtésre irányul, a főétkezést nem helyettesíti)
  • Borvacsora (elegáns vendéglátási forma, a borkínálathoz igazítjuk a vacsorát, az estét sommelier vezényli, informatív, egész estét betöltő rendezvény)
  • Családi, dolgozói nap (általában nagy létszámú szabadtéri esemény, egész napos időtöltés)
  • Grill parti (szabadtéri helyszínen megvalósított étkezési forma, grill kínálatunkat a helyszínen látványban készítjük-e

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése